Arab Energy Alliance UA виступила партнером в організації Українського газового інвестиційного форуму ’16

Arab Energy Alliance UA виступила партнером в організації Українського газового інвестиційного форуму ’16.

Це перший міжнародний газовий форум з фокусом на інвестиційні можливості українського газового ринку. Метою Форуму було створити професійну комунікаційну платформу для відкритого публічного обговорення між представниками державних і міжнародних організацій, а також українських компаній, з метою вийти на новий рівень розвитку газового ринку України.

Президент компанії Arab Energy Alliance UA Раїд Бу Хамсін, директор Буров Сергій Володимирович та провідні менеджери

Президент компанії Arab Energy Alliance UA Раїд Бу Хамсін, директор Буров Сергій Володимирович та провідні менеджери

В роботі форуму прийняли участь Президент Компанії Раїд Бу Хамсін, Директор Компанії Буров Сергій Володимирович та провідні менеджери компанії.

Президент компанії Arab Energy Alliance UA Раїд Бу Хамсін

Президент компанії Arab Energy Alliance UA Раїд Бу Хамсін

Президент Компанії Раїд Бу Хамсін виступив в якості спікера у Панельній дискусії IV. «Залучення фінансування у газову промисловість України»:
«На даній дискусії ми підкреслили залежність розвитку газового форуму від Української та регіональної політики та як це відобразиться на газовому ринку України (рівень видобутку газу, газові попит/пропозиції та ціни). Також доповіли, про заходи, які повинні бути прийняті органами державної влади, для того, щоб допомогти збільшити інвестиції в газовий сектор і досягти більших цілей України на 2020 рік. Оператори/постачальники в Україні за останній рік значно постраждали через інфляцію та податки, які привели до зниження розвитку та як в наслідок до зменшення видобутку газу. Для досягнення збільшення інвестицій в Україну і збільшення видобутку для зростання газової промисловості ми пропонуємо щоб уряд оптимізував глобальне зниження податків в газовому секторі які здійснювалися за спеціальними проектами або умов, таких як:

  • оператор планує своєчасне та ефективне буріння та розробку ділянок;
  • оператор впроваджує нові бурові технології або стимулювання виробництва / газліфт технології;
  • оператор пробурює максимальну кількість глибоких свердловин або серед твердих порід.»