« of 4 »

24 квітня 2015 року ТОВ «Арабський Енергетичний Альянс ЮЕЙ» успішно пройшло зовнішній аудит Інтегрованої системи менеджменту. Перевірка включала контрольні аудити системи менеджменту якості на відповідність міжнародному стандарту ISО 9001: 2008, системи менеджменту охорони здоров’я та безпеки праці на відповідність міжнародному стандарту OHSAS 1800: 2007, а також системи екологічного менеджменту на відповідність міжнародному стандарту ISО 14001: 2004.

Аудити здійснювалися експертами незалежної сертифікаційної компанії Bureau Veritas Ukraine, що входить до міжнародної групи BUREAU VERITAS. За підсумками аудиту підтверджено дію сертифікатів відповідності вимогам міжнародних стандартів ISО 9001, OHSAS 18001 та ISО 14001. Зауважень і відхилень від вимог стандартів не виявлено.

Підводячи підсумки перевірки ТОВ «Арабський Енергетичний Альянс ЮЕЙ» аудитори відзначили високу компетентність керівників і фахівців, що були опитані, в питаннях якості, екології, охорони здоров’я і безпеки праці, виконану роботу щодо зниження впливу на навколишнє середовище, поліпшення умов і безпеки праці.

Результати пройденого аудиту ще раз підтвердили гідний статус компанії у сферах якісного управління, безпечних умов праці та дбайливого ставлення до навколишнього середовища.